De complete video-cursus

Volg zelf de hele methode

Herken je de pijn dat het niet lukt om grip op je angst te krijgen en weer jezelf te zijn? Voelt het alsof niemand je begrijpt? Zoek je duidelijkheid?

In de complete video-cursus leer je hoe je grip krijgt op angst. Je krijgt belangrijke inzichten in wat er gebeurt bij paniekaanvallen en hoe je er wel vanaf komt. De cursus gaat diep en breed, zodat je precies krijgt wat je zoekt.

€200 | Aanmelden

Meer dan 60 video's

Module 1: De werking van paniek

Je leert hier de basics en essentials. Hier kom je er ook achter wat de meest gemaakte fouten zijn waardoor mensen hun paniekaanvallen niet overwinnen. Simpele inzichten en veranderingen in mindset maken paniek overwinnen mogelijk.

Module 2: Technieken en oefeningen

Nu je geleerd hebt hoe angst en paniek werkt, leer je praktische oefeningen. Hier krijg je een stappenplan. Vaak lukt het mensen niet om iets toe te passen in het moment van een paniekaanval. Hier leer je hoe je dat kan oplossen.

Module 3: Hoe om te gaan met specifieke angsten

Een module vol met tips en adviezen, gebaseerd op wat je hiervoor geleerd hebt. We bespreken: angst om gek te worden, dood te gaan, niet weg te kunnen, ziek te zijn, sociale angst, angst in het verkeer, derealisatie/depersonalisatie en meer.

Module 4: Zorgen voor je behoeften en grenzen

Bij de meeste mensen zijn paniekaanvallen (en angst) een uiting van grenzen die al lang overschreden zijn en behoeften die niet vervuld zijn. Zo lang je dit niet fixt, zal angst blijven komen als waarschuwing. Zorg je hier goed voor, dan verdwijnt angst meestal als sneeuw voor de zon.

Module 5: Jouw waarden

Je hebt waarden in je leven. Maar soms zijn we ons daar niet van bewust. In deze module leer je hoe jouw waarden impact hebben op jouw levensgeluk. Zit dit goed en stevig, dan krijg je meer zelfvertrouwen en sta je sterker in het leven.

Module 6: Krachtige technieken

Deze module bevat allerlei krachtige technieken die in andere modules geen plek hadden. Wanneer je door deze technieken heen loopt, vat je alles mooi samen voor jouw brein en onbewustzijn.

Bonussen!

Meld je vandaag aan en krijg als bonus:

BONUS: Noodhulp mp3’s waar Mike je door angst en paniek heen begeleid.

SUPER BONUS: Een jaar lang twee keer per maand een support call via Zoom.

Wat maakt deze cursus zo geweldig?

Deze cursus gaat niet over hoe je paniekaanvallen ‘managed’. Ben je het niet zat om oefeningen te krijgen zoals: ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen of dingen om jezelf af te leiden?

Misschien heb je medicijnen gekregen die uiteindelijk ook niet de oplossing voor jou zijn?

In deze cursus gaan we diep in op angst en paniekaanvallen, maar we gaan nog verder. Wat zit hier nou achter? Veel mensen willen 100% zekerheid. Dat bestaat niet. Je gaat je paniekaanvallen pas overwinnen wanneer je weet hoe je daarmee dealt.

Dit is echter een diep filosofisch inzicht. Het is fundamenteel aan het leven. Dáár zit voor velen het probleem. Bij de meeste psychologen en artsen ga je daar niet op in. Hebben ze zelf die visie wel?

Wij hebben die levensvisie. En met deze cursus kun jij die ook ontwikkelen. Dat geeft een kracht die je nog nooit hebt gehad. Daarmee overwin je paniekaanvallen als geen ander.

30-Dagen Tevredenheidsgarantie

Toch niet wat je verwachtte? Binnen 30 dagen na aankoop kun je ons mailen en je krijgt je geld terug!

Krijg toegang tot de héle methode

Meer dan 60 uur aan technieken en handvatten. Overwin ook jouw paniek, en start vandaag.

€200 | Eenmalig€20 | Betaal per maand