De complete video-cursus

Volg zelf de hele methode

Wil jij in je eigen tijd en tempo werken aan je paniekaanvallen? Wil je leren wat er allemaal achter paniekaanvallen zit en vertrouw je dat Mike jou dat kan uitleggen?

In de complete videocursus leer je hoe je grip krijgt op paniek. Je krijgt duidelijkheid over wat er precies speelt en wat er moet gebeuren om je paniekaanvallen te overwinnen. Leer ook hoe je de veel voorkomende valkuilen vermijdt, zodat je niet hetzelfde resultaat krijgt als altijd. Je krijgt veel en verschillende handvatten en technieken!

Meld me aan

Meer dan 60 video's

Module 1: De werking van paniek

Je leert hier de basics en essentials. Hier kom je er ook achter wat de meest gemaakte fouten zijn waardoor mensen hun paniekaanvallen niet overwinnen. Simpele inzichten en veranderingen in mindset maken paniek overwinnen mogelijk.

Module 2: Technieken en oefeningen

Nu je geleerd hebt hoe angst en paniek werkt, leer je praktische oefeningen. Hier krijg je een stappenplan. Vaak lukt het mensen niet om iets toe te passen in het moment van een paniekaanval. Hier leer je hoe je dat kan oplossen.

Module 3: Hoe om te gaan met specifieke angsten

Een module vol met tips en adviezen, gebaseerd op wat je hiervoor geleerd hebt. We bespreken: angst om gek te worden, dood te gaan, niet weg te kunnen, ziek te zijn, sociale angst, angst in het verkeer, derealisatie/depersonalisatie en meer.

Module 4: Zorgen voor je behoeften en grenzen

Bij de meeste mensen zijn paniekaanvallen (en angst) een uiting van grenzen die al lang overschreden zijn en behoeften die niet vervuld zijn. Zo lang je dit niet fixt, zal angst blijven komen als waarschuwing. Zorg je hier goed voor, dan verdwijnt angst meestal als sneeuw voor de zon.

Module 5: Jouw waarden

Je hebt waarden in je leven. Maar soms zijn we ons daar niet van bewust. In deze module leer je hoe jouw waarden impact hebben op jouw levensgeluk. Zit dit goed en stevig, dan krijg je meer zelfvertrouwen en sta je sterker in het leven.

Module 6: Krachtige technieken

Deze module bevat allerlei krachtige technieken die in andere modules geen plek hadden. Wanneer je door deze technieken heen loopt, vat je alles mooi samen voor jouw brein en onbewustzijn.

Bonussen!

Meld je vandaag aan en krijg als bonus:

BONUS: Noodhulp mp3’s waar Mike je door angst en paniek heen begeleidt.

SUPER BONUS: Een jaar lang twee keer per maand een support call via Zoom.

Meld me aan

Wat maakt deze cursus zo geweldig?

Deze cursus gaat niet over hoe je paniekaanvallen ‘managed’. Ben je het niet zat om oefeningen te krijgen zoals: ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen of dingen om jezelf af te leiden?

Misschien heb je medicijnen gekregen die uiteindelijk ook niet de oplossing voor jou zijn?

In deze cursus gaan we diep in op angst en paniekaanvallen, maar we gaan nog verder. Wat zit hier nou achter? Veel mensen willen 100% zekerheid. Dat bestaat niet. Je gaat je paniekaanvallen pas overwinnen wanneer je weet hoe je daarmee dealt.

Dit is echter een diep filosofisch inzicht. Het is fundamenteel aan het leven. Dáár zit voor velen het probleem. Bij de meeste psychologen en artsen ga je daar niet op in. Hebben ze zelf die visie wel?

Wij hebben die levensvisie. En met deze cursus kun jij die ook ontwikkelen. Dat geeft een kracht die je nog nooit hebt gehad. Daarmee overwin je paniekaanvallen als geen ander.

Ik doe mee!

Dit is wat anderen zeggen

Lees de laatste reviews.

ManonAmbtenaar

Psychologen kijken in mijn optiek vaak naar het verleden, benoemen je paniek als angststoornis en kunnen je medicatie voorschrijven om de angst te onderdrukken. Mike wil het patroon van paniek juist doorbreken, angst toelaten en je laten denken in mogelijkheden en kansen. Zijn manier van coaching is voor mij de juiste weg geweest om een krachtiger en weerbaarder mens te worden.

AbdelKredietspecialist

Ik kwam met verschillende angsten naar Mike toe. Wist me geen raad meer en dacht werkelijk dat mijn leven over was. Mike heeft mij technieken geleerd om te dealen met de angst voor drukke ruimtes, angst om de winkel in te gaan, autorijden, derealisatie en depersonalisatie. Voor sommige zaken heb ik nog wel eens angst, maar ik kan er nu mee omgaan. Ik ga weer zonder angst de supermarkt in, rijd auto, kom op drukke plekken en kan omgaan met nare gedachten (die helemaal niet naar hoeven te zijn).

MadelonPsycholoog trainee

Ik had last van langdurige angstklachten, die constant aanwezig waren. Bij Mike kreeg ik het gevoel van volledige begrip door zijn eigen ervaringen. Hij gaf duidelijke uitleg hoe angst werkt en wat er nodig is. Het waren fijne gesprekken met herkenning en goede uitleg. Aanvullend op de persoonlijke sessies was er ook de mogelijkheid om in de groepssessies vragen te stellen.

AnnebelMaster-student

Bij een psycholoog werd ik vooral geholpen door middel van mindfulness en ademhalingsoefeningen. Waar angst echter vandaan kwam begreep ik nooit, waardoor het iets ergs bleef in mijn hoofd. Dankzij Mike heb ik inzicht gekregen in wat angst en paniek is. Ik leerde dat het oké is om angst en paniek te hebben, dat het niet gek of raar is, dat er niks mis met me is en dat het niet weg hoeft. De paradox is dat je dat rust ervaart. Als ik naar mijzelf kijk 2 jaar geleden en nu, heb ik enorme stappen gemaakt en doe ik dingen waarvan ik toen dacht dat ik het nooit meer zou durven of kunnen.

CharlieOndernemer

Mike heeft geprobeerd de formule van paniek en angst te kraken. Dat is hem gelukt ook. Ik had al meer dan 10 jaar last van paniekaanvallen, maar de uitleg die ik van Mike kreeg over angst, was 'mind-blowing' en gaf mij hoop. In de sessies bespraken we samen schaamteloos al mijn gedachtes, en leerde ik oké te worden met wat ik voelde en dacht. Kleine disclaimer: het is hard werken, het gaat niet vanzelf. Maar als je simpelweg volhoudt om Mike's technieken je eigen te maken, dan krijg je er een ongekende vrijheid voor terug.

Cursus Inhoud

Uitklappen
Module inhoud
0% voltooid 0/1 stappen

30 Dagen Tevredenheidsgarantie

Binnen 30 niets waardevols geleerd? Laat het ons weten en je krijgt je geld terug!

Krijg toegang tot de volledige methode

Meer dan 60 video's aan theorie, technieken en handvatten. Overwin ook jouw paniek, en start vandaag.

Investering voor de cursus:

€200 of 12 termijnen van €20

Ga naar checkout

Betaal veilig met je eigen bank