Zelfvertrouwen ontwikkelen

Level 3: Versterk je draagkracht

Live training | start: 5 november

Direct aanmelden

Verlangen naar meer zelfvertrouwen

Heb je weleens gedacht “Ik wil meer zelfvertrouwen”?

Het hebben van angst en het afnemen van zelfvertrouwen gaan hand in hand. Je voelt je niet sterk als je angst voelt. Je staat niet in je kracht. Je bent niet je vrolijke zelf. Je mooiste kant komt niet naar buiten.

Terwijl je juist wil genieten. Je wil naar buiten, leuke dingen doen. Je hebt plannen en dromen. Alleen, om het met zelfvertrouwen te doen, dat mist nog.

Klinkt dit herkenbaar?

Heb je het gevoel dat er veel meer in je zit en dat dit er nog niet uitkomt? Heb je geprobeerd jezelf te forceren om zelfverzekerd over te komen, maar kun je dit niet vasthouden? Voel je ergens een vuur in jou, maar in sommige situaties lijkt dat vuur verdwenen? Wil je dit vuur versterken en eindelijk je ware zelf kunnen laten zien?

Mijn ervaring met zelfvertrouwen

Vroeger had ik erg weinig zelfvertrouwen. Ik voelde me zo onzeker, dat ik bijna nooit oprecht durfde te uiten wat er in me omging. Daarbij was ik altijd bezig wat anderen van mij dachten en me daaraan aanpassen.

Ik voelde me daardoor ongelooflijk zwak. Dat kon ook niet anders, want ik moest mijn authentieke zelf continu onderdrukken. Al deze energie ging verloren. Daarnaast bekritiseerde ik mezelf alsmaar, waardoor alle mooie dingen aan mij niet naar buiten konden komen. Hoe kun je zo een sterk persoon zijn?

Misschien herken je dit?

Ik weet nog dat ik trainingen begon te volgen waar ze zeiden: “Jouw stem doet ertoe” en dat ik dacht: “Mijn stem? Die doet er echt niet toe. Wat maakt het nou uit wat ik ervan vind?”

Ik had zo’n lage dunk van mezelf.

Wanneer je zo over jezelf denkt, is zelfvertrouwen onmogelijk.

Ik heb jaren trainingen gedaan om die blokkades op te heffen. Om mijn ware gevoelens, ideeën en inspiratie naar buiten te kunnen laten komen.

Ik had mijn bedrijf zonder dit niet op kunnen richten.

En nu… Nou, je kent mij inmiddels wel. Je ziet het resultaat.

Ik spreek in mijn video’s en classes over de meest kwetsbare onderwerpen en voel me daar prima bij. Ik voel me dan juist sterk. In situaties waar velen niet durven te spreken, trek ik mijn mond open. Mensen waarderen mij om mijn kracht, passie en moed.

En het beste van alles… Het gaat moeiteloos. Ik ben gewoon mezelf.

Wat ik in jou zie

Ik zie zoveel meer potentie in jou dan alleen angst overwinnen. Je hebt een grote kracht die nog niet tot uiting komt.

Ik weet dat je veel last hebt (gehad) van angst. Maar je wordt niet sterk door alleen te focussen op je zwaktes. Ik zie mensen vaak in deze valkuil stappen. Het doet me verdriet. Dan lijkt het net alsof je niks waard bent.

Hoe zit het met je kracht?

Ik weet dat kracht ook in jou zit. Ik heb het gezien tijdens al mijn trainingen. Het is zelfs dat mensen soms bang zijn voor hun eigen kracht. Echt! Ze houden zichzelf klein om anderen niet tot last te zijn, of onzeker te laten voelen.

Herken je dit?

Hoe zou het zijn om zelfvertrouwen te hebben? Hoe zou je leven er dan uitzien? Hoe zou je leven dan anders zijn?

Wat als jij jezelf niet meer klein hoeft te houden?

Met de training kun jij dit krijgen en meer. Hier leer jij je kracht te belichamen.

Wat is er mogelijk?

Waarmee je naar huis gaat na deze training:

 • Je voelt je kalmer, omdat je op jezelf vertrouwt
 • Je wordt meer gezien door anderen, omdat je jezelf meer uitspreekt
 • Je ontwikkelt diepere banden, omdat je jouw ware zelf durft te zijn
 • Je wordt beter in je eigen emoties handelen en voelen, omdat je weet dat je de kracht hebt om het aan te kunnen
 • Je energie neemt toe, omdat je niet meer tegen jezelf vecht
 • Je krijgt meer respect, omdat je beter voor jezelf opkomt
 • Je ervaart meer rust, omdat je minder aan je hoofd hebt

Dingen die je hiermee overwint:

 • Je piekert minder, omdat je jezelf vaker uitspreekt
 • Sensaties nemen af, of verdwijnen, omdat je sneller luistert en reageert op wat je voelt
 • Stress neemt af, omdat je beter voor jezelf zorgt
 • Angst neemt af, omdat er meer kracht en zelfvertrouwen tegenover staat
 • Onzekerheid neemt af, omdat je op jezelf vertrouwt

De training

Hoe zou het voor je zijn om vier dagen met twee professionele coaches een diepgaande training te volgen waar je leert om je kracht te belichamen? Niet door jezelf pushen, maar door moeiteloos jouw bron van kracht te ontdekken. Niet door je aan te passen aan anderen, maar door je authentieke zelf te zijn. Niet door onzekerheid weg te duwen, maar door te ervaren dat het veilig is om jezelf te zijn.

We nodigen je uit om met een select groepje van 14 mensen een diepgaande vierdaagse training met ons te volgen, op locatie in Amsterdam.

Met deze training verleggen we de aandacht van angst naar kracht. In plaats van kijken naar wat je niet wilt, focussen op wat je wel wilt.

Wat we gaan doen:

 • Oefeningen om je kracht te belichamen, zodat je het in je dagelijks leven kan toepassen
 • Oefeningen om diepe patronen van angst en onzekerheid te doorbreken, zodat je hier niet meer door beperkt wordt
 • Oefenen met eerlijk en kwetsbaar delen wat er in jou omgaat, zodat je leert zelfverzekerd te zijn over wat er in je omgaat
 • Oefenen met veiligheid creëren in kwetsbaarheid, zodat je ervaart dat je veilig bent met jouw meest kwetsbare delen
 • Meditaties en oefeningen om andere staten van bewustzijn te bereiken, zodat je jouw ware zelf beter leert kennen
 • Oefenen met authentiek contact maken met anderen, zodat je ervaart dat dit mogelijk en veilig is
 • Diepgaande oefeningen die onbewuste blokkades bewust maken, zodat je ze (met hulp) kunt overwinnen

In de training zul je veel werken zonder te praten. Het gaat om voelen, ervaren. Je gaat daarmee voorbij het talige deel van je brein, naar de bron. Hier zit de wijsheid van jouw lichaam. Daarbij kom je stukken van jezelf tegen die je niet in woorden kunt uitdrukken. Door deze delen ruimte te geven, ze te omarmen en te merken dat dit er ook mag zijn, heel je dit op een veel dieper level. De transformatie die je daardoor meemaakt, gaat ver voorbij wat er mogelijk is met theorie en praatsessies. Ben je er klaar voor in deze diepte te helen?

De coaches

Ik geef deze training samen met mijn wijze vriendin, Serena.

Serena is master in psychologie en geeft al jaren training op het gebied van spiritualiteit, intimiteit en potentie ontwikkelen. Serena weet hoe het is om met angst te worstelen en heeft ook paniekaanvallen overwonnen. Ze is fantastisch in veiligheid creëren, liefdevol de vinger op de zere plek leggen en je te helpen om je pijn te helen.

Veiligheid

Omdat we hier werken met kwetsbare onderwerpen is veiligheid een van de allerbelangrijkste punten. In deze training zal je diep gaan en stukken in jezelf tegenkomen die je zullen raken. Het is ontzettend belangrijk dat hierbij de veiligheid gewaarborgd is. We zorgen dat er een goede balans is tussen uitdaging en veiligheid.

Jouw doelen

Aan het begin van de training willen we weten wat jouw persoonlijke doelen en obstakels zijn. Wij nemen dit mee en creëren een omgeving waarin jij veilig uitgedaagd wordt om een andere weg te nemen. Hierbij letten wij op jouw persoonlijke doelen en geven we je persoonlijke begeleiding om de verandering te maken die je zoekt. Zo helpen we je jouw oude patronen te doorbreken en jouw authentieke zelf te belichamen.

Ander soort training dan je gewend bent

Tijdens de training zullen we verschillende oefeningen doen die online niet mogelijk zijn. Dat betekent mensen in de ogen aankijken, je lichaam gebruiken, je stem laten horen en meer.

Serena en ik zijn continu afgestemd op de groep, waardoor we in real time reageren op wat er speelt. Je bent veel actief bezig met doen, ervaren en groeien.

Je zal alleen werken, in duo’s en in groepsverband. We zijn beiden getraind in het sturen van groepsprocessen. Daarmee krijg je de kans om als groep een proces door te maken, wat een totaal andere ervaring is dan een individueel proces. Je zal tijdens de training ervaren hoe diep je hiermee kan gaan en hoe dit voor heling zorgt.

Details

Data
5, 6, 19, 20 november 2022

Tijd
11:00 – 17:00

Locatie
Studio Zena, Borneokade 68 Amsterdam

Belangrijk!

We zullen veel staan en bewegen, dit is een actieve training. Daarnaast is het gewenst om tijdens de training eerlijk te delen wat er in je leeft. Beslis voor jezelf of jij dit kan.

Voorbereiding

Dit is geen training om paniekaanvallen te overwinnen, het is de volgende stap om je kracht te ontwikkelen. Het is daarom een vereiste dat je contact kan maken met anderen en dat je eerlijk en open kan delen. Daarnaast is het aangeraden dat je minimaal één van mijn andere cursussen, of coaching gevolgd hebt.

Prijs

Prijs: €1100 of 3 betalingen van €375
Boek-vroeg-korting t/m 5 september: €995 of 3 betalingen van €340

We begrijpen dat dit een grote investering kan zijn. Voor dit bedrag krijg je onze aandacht voor vier dagen van zes uur. Zou je ons beiden voor deze tijd 1-op-1 inhuren, dan betaal je meer dan €14.000. Dit is een zeldzame kans voor zoveel aandacht.

Extra’s

Extra support en steun

 • Een whatsapp groep met alle deelnemers, mij en Serena voor support, vragen en extra informatie
 • Een maand nazorg via de whatsapp groep
 • Extra video’s om in je eigen tijd dieper op de thema’s die langskomen in te duiken en oefeningen te doen

Garantie

Als je deel hebt genomen aan alle dagen van de training en het gevoel hebt dat je niet gegroeid bent, dan mag je dat aan ons vertellen en maken we met plezier het bedrag terug naar je over. We vertrouwen dat iedereen tevreden zal zijn, hiermee weet je dat je niets te verliezen hebt.

Jouw reis naar zelfvertrouwen

Wakkert deze training bij jou iets aan? Zou het jouw leven transformeren om zelfvertrouwen te ontwikkelen en je kracht te belichamen? Wil je in een warme groep jezelf laten groeien, ver voorbij wat je mogelijk hield? Meld je dan aan voor deze diepgaande training.

Er is ruimte voor 14 deelnemers, dus schrijf je op tijd in. We zien je graag! Meld je hieronder aan.

Aanmelden training ‘Zelfvertrouwen ontwikkelen’

Data: 5, 6, 20, 21 november – 11:00-17:00
Locatie: Borneokade 68, Amsterdam
Max deelnemers: 14
Prijs: €1100 of 3 betalingen van €375
Boek-vroeg-korting t/m 5 september: €995 of 3 betalingen van €340

Dit is wat anderen zeggen

Lees de laatste reviews.

ManonAmbtenaar

Psychologen kijken in mijn optiek vaak naar het verleden, benoemen je paniek als angststoornis en kunnen je medicatie voorschrijven om de angst te onderdrukken. Mike wil het patroon van paniek juist doorbreken, angst toelaten en je laten denken in mogelijkheden en kansen. Zijn manier van coaching is voor mij de juiste weg geweest om een krachtiger en weerbaarder mens te worden.

AbdelKredietspecialist

Ik kwam met verschillende angsten naar Mike toe. Wist me geen raad meer en dacht werkelijk dat mijn leven over was. Mike heeft mij technieken geleerd om te dealen met de angst voor drukke ruimtes, angst om de winkel in te gaan, autorijden, derealisatie en depersonalisatie. Voor sommige zaken heb ik nog wel eens angst, maar ik kan er nu mee omgaan. Ik ga weer zonder angst de supermarkt in, rijd auto, kom op drukke plekken en kan omgaan met nare gedachten (die helemaal niet naar hoeven te zijn).

MadelonPsycholoog trainee

Ik had last van langdurige angstklachten, die constant aanwezig waren. Bij Mike kreeg ik het gevoel van volledige begrip door zijn eigen ervaringen. Hij gaf duidelijke uitleg hoe angst werkt en wat er nodig is. Het waren fijne gesprekken met herkenning en goede uitleg. Aanvullend op de persoonlijke sessies was er ook de mogelijkheid om in de groepssessies vragen te stellen.

AnnebelMaster-student

Bij een psycholoog werd ik vooral geholpen door middel van mindfulness en ademhalingsoefeningen. Waar angst echter vandaan kwam begreep ik nooit, waardoor het iets ergs bleef in mijn hoofd. Dankzij Mike heb ik inzicht gekregen in wat angst en paniek is. Ik leerde dat het oké is om angst en paniek te hebben, dat het niet gek of raar is, dat er niks mis met me is en dat het niet weg hoeft. De paradox is dat je dat rust ervaart. Als ik naar mijzelf kijk 2 jaar geleden en nu, heb ik enorme stappen gemaakt en doe ik dingen waarvan ik toen dacht dat ik het nooit meer zou durven of kunnen.

CharlieOndernemer

Mike heeft geprobeerd de formule van paniek en angst te kraken. Dat is hem gelukt ook. Ik had al meer dan 10 jaar last van paniekaanvallen, maar de uitleg die ik van Mike kreeg over angst, was 'mind-blowing' en gaf mij hoop. In de sessies bespraken we samen schaamteloos al mijn gedachtes, en leerde ik oké te worden met wat ik voelde en dacht. Kleine disclaimer: het is hard werken, het gaat niet vanzelf. Maar als je simpelweg volhoudt om Mike's technieken je eigen te maken, dan krijg je er een ongekende vrijheid voor terug.