Skip to main content
Over mij

Hi, ik ben Mike Hoffmeister

Tussen 2007 en 2009 had ik zelf enorm last van paniekaanvallen. Ik kwam van mijn paniekaanvallen af (sinds 2009 heb ik geen paniekaanval meer gehad). Ik besloot uiteindelijk dat als er geen informatie online stond, dat ik het dan zelf moest doen.

Hoe ik hier gekomen ben

Tussen 2007 en 2009 had ik zelf enorm last van paniekaanvallen. Ik had geen idee wat ik eraan kon doen. Eigenlijk ging ik ervan uit dat ik me aanstelde, dat ik zwak en dom was. Ik wist namelijk dat ik me zorgen maakte om niks.

Het duurde lang voordat ik doorhad dat het paniekaanvallen waren.”YES! Ik ben niet gek!”, dacht ik. Vol enthousiasme vroeg ik aan Google ‘hoe los je paniekaanvallen op?’.

Wat een trieste bedoening was dat! Ik las alleen maar dat mijn brein kapot was, dat ik er nooit meer vanaf kon zou komen en dat het alleen maar verminderd kon worden met therapie en medicijnen. Als klapper op de vuurpijl stond er op de website van de hersenstichting dat je er alleen permanent vanaf kon komen met “behulp” van een lobotomie – een stukje van je hersenen weg te laten snijden. Dat vond ik zó belachelijk dat ik besloot om het ergens anders te gaan zoeken.

Ik begon met religie, spiritualiteit en filosofie, daar vond ik zeker wijsheden, maar niet genoeg om concreet met mijn problemen te dealen. Ik raakte enorm gefrustreerd, want, ik kon toch niet de eerste met dit soort problemen zijn? Er moest toch iemand wezen die dit wist op te lossen? Ik vond later al mijn antwoorden binnen zelfontwikkeling, met in het bijzonder Neuro-Linguïstisch Programmeren, afgekort NLP.

Eindelijk was er hoop! Ik leerde daar hoe ik kon stoppen met piekeren, hoe ik beter om kon gaan met mijn emoties, hoe mijn brein en onbewustzijn werkte en welke rol je verbeelding daarin speelt. In feite kreeg ik daar een handleiding van het brein.

Begrijp me goed… Het kostte moeite, maar veel minder dan dat al die psychologie websites deden geloven.

Ik kwam van mijn paniekaanvallen af (sinds 2009 heb ik geen paniekaanval meer gehad). Ik besloot uiteindelijk dat als er geen informatie online stond, dat ik het dan zelf moest doen. Ik wilde zorgen dat iedereen die naar informatie zoekt, mij als eerst vindt, bovenaan Google, zodat jij niet zo lang hoeft te zoeken als ik.

Kennis en wijsheid

Ik kreeg last van paniekaanvallen tijdens mijn studie wiskunde aan de Radboud universiteit van Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik mijn NLP trainingen gedaan bij dr. Richard Bandler, een van de oprichters van NLP. Inmiddels ben ik gecertificeerd NLP coach en trainer. De voornaamste middelen die ik gebruik komen daarom vanuit NLP.

Echter is het daarmee niet direct goed samengevat. De ene NLP is de andere niet. Er lopen een hoop oplichters en fantasten rond in NLP wereld, daarom is het belangrijk dat mensen dit “mooie” logo op hun website hebben staan wat je hier ziet. Het geeft aan dat ze goed getraind zijn en de meest hedendaagse NLP gebruiken.

Ik heb mijn wiskunde master behaald in educatie en logica. Hierdoor heb ik een ontzettend duidelijk verhaal over hoe paniekaanvallen werken en wat eraan te doen is.

Resultaten

Inmiddels heb ik al honderden mensen van hun angsten afgeholpen. Ik kan met trots zeggen dat ik nu degene ben waar mensen heen gaan wanneer ze met hun handen in het haar zitten. Zo krijg ik regelmatig mensen die verslaafd zijn aan medicijnen zoals oxazepam of antidepressiva en daar negatieve gevolgen van ondervinden, psychologen die het niet meer zien zitten, mensen die al meerdere artsen, psychologen, psychiaters en andere therapeuten versleten hebben en geen steek verder kwamen.

In vrijwel alle gevallen kan ik mensen naar volledige tevredenheid helpen. Leer je niets van me in de eerste 21 dagen, dan gaat het ook niet gebeuren en mag je je investering terugvragen. Als het niet helpt, dan wil ik ook je geld niet!

Hoop

Er is hoop. Geloof me! Heb je last van paniekaanvallen, neem dan vooral contact met me op. Wil je meer gratis informatie, meld je dan aan voor de gratis video workshop, door mijn gratis ebook te downloaden.

Denk je dat het met jou te erg is en dat je er niet meer vanaf kunt komen? Waarom heb je dan deze hele pagina gelezen? Blijkbaar denk je dat je nog te redden bent. Wat is dan het belangrijkste? ACTIE! Dus meld je aan, schrijf je in, stel een vraag, zet een stap vooruit. Je kunt dit!

Overwin ook jouw paniek

Dit is wat anderen zeggen

Lees de laatste reviews.

ManonAmbtenaar

Psychologen kijken in mijn optiek vaak naar het verleden, benoemen je paniek als angststoornis en kunnen je medicatie voorschrijven om de angst te onderdrukken. Mike wil het patroon van paniek juist doorbreken, angst toelaten en je laten denken in mogelijkheden en kansen. Zijn manier van coaching is voor mij de juiste weg geweest om een krachtiger en weerbaarder mens te worden.

AbdelKredietspecialist

Ik kwam met verschillende angsten naar Mike toe. Wist me geen raad meer en dacht werkelijk dat mijn leven over was. Mike heeft mij technieken geleerd om te dealen met de angst voor drukke ruimtes, angst om de winkel in te gaan, autorijden, derealisatie en depersonalisatie. Voor sommige zaken heb ik nog wel eens angst, maar ik kan er nu mee omgaan. Ik ga weer zonder angst de supermarkt in, rijd auto, kom op drukke plekken en kan omgaan met nare gedachten (die helemaal niet naar hoeven te zijn).

MadelonPsycholoog trainee

Ik had last van langdurige angstklachten, die constant aanwezig waren. Bij Mike kreeg ik het gevoel van volledige begrip door zijn eigen ervaringen. Hij gaf duidelijke uitleg hoe angst werkt en wat er nodig is. Het waren fijne gesprekken met herkenning en goede uitleg. Aanvullend op de persoonlijke sessies was er ook de mogelijkheid om in de groepssessies vragen te stellen.

AnnebelMaster-student

Bij een psycholoog werd ik vooral geholpen door middel van mindfulness en ademhalingsoefeningen. Waar angst echter vandaan kwam begreep ik nooit, waardoor het iets ergs bleef in mijn hoofd. Dankzij Mike heb ik inzicht gekregen in wat angst en paniek is. Ik leerde dat het oké is om angst en paniek te hebben, dat het niet gek of raar is, dat er niks mis met me is en dat het niet weg hoeft. De paradox is dat je dat rust ervaart. Als ik naar mijzelf kijk 2 jaar geleden en nu, heb ik enorme stappen gemaakt en doe ik dingen waarvan ik toen dacht dat ik het nooit meer zou durven of kunnen.

CharlieOndernemer

Mike heeft geprobeerd de formule van paniek en angst te kraken. Dat is hem gelukt ook. Ik had al meer dan 10 jaar last van paniekaanvallen, maar de uitleg die ik van Mike kreeg over angst, was 'mind-blowing' en gaf mij hoop. In de sessies bespraken we samen schaamteloos al mijn gedachtes, en leerde ik oké te worden met wat ik voelde en dacht. Kleine disclaimer: het is hard werken, het gaat niet vanzelf. Maar als je simpelweg volhoudt om Mike's technieken je eigen te maken, dan krijg je er een ongekende vrijheid voor terug.

Ook je paniek overwinnen?

Neem je lot in eigen handen en begin vandaag nog.

Zelf aan de slag

Begin direct met je eerste les

Gratis mini-cursus
Leer de ‘basics’ in 4 video’s

Complete video-cursus
Volg zelf de hele methode

Live met Mike

Kom naar een online class of training op locatie

Online class: Angst voorkomen
Self-care is het antwoord

Intensieve en diepgaande groepscoaching: Paniekaanvallen overwinnen
Vind vrijheid, rust en kracht.

Liever 1-op-1 met Mike?
Boek dan je coachsessie.