Diepgaand en intensief Traject

Paniekaanvallen Overwinnen

Vind vrijheid, rust en kracht in 10 online groepssessies

 

Start 11 september 2023

Direct aanmelden

 

Wil jij paniekaanvallen overwinnen?

Wil jij van je paniekaanvallen af en zorgen dat angst geen beperking meer voor je is? Het maakt niet uit hoeveel je last hebt van angst en of je bang bent om dood te gaan, om gek te worden, dat het nooit meer over gaat of iets anders. Waar je het ook hebt: in een restaurant, supermarkt, auto, ov, vergadering, verjaardag, buiten, of ergens anders. Of je nou regelmatig paniekaanvallen hebt, of aanhoudende angst, het kan allemaal weer goedkomen.

Hoe ik angst en paniek overwon

Toen ik 19 was kreeg ik last van hartkloppingen en paniekaanvallen. Ik schaamde me ervoor en durfde het aan niemand te vertellen. Dit thema speelde al heel lang in mijn leven, dat ik verborg wat ik echt voelde. Daarom ging ik nu ook de moeilijkste ervaring van mijn leven, paniekaanvallen hebben, helemaal alleen door.

Na een tijd besloot ik toch naar een psycholoog te gaan. Daar hoorde ik dat ik paniekaanvallen had. Ik was dolblij, ik was gehoord en ik was niet gek – ik had iets bekends.

Thuis zocht ik hoopvol op wat je tegen paniekaanvallen kan doen, maar volgens de internetpsychologen was mijn brein kapot, zou het nooit meer helemaal weggaan en alleen met therapie en medicatie zou het minder worden. Ik kon dit niet geloven en hield hoop.

Achteraf gezien is het ook echt absurd om te doen alsof je iemands brein kan diagnosticeren via het internet en dat er gezegd wordt dat je er nooit vanaf komt. Het is onwetenschappelijk en verre van de waarheid.

Dit soort dingen hoor ik echter vaak bij mijn cliënten en studenten en ik word daar kwaad en verdrietig van.

Het antwoord op mijn vragen

Ik kon nergens een psycholoog vinden die ik vertrouwde. Dus besloot ik te vertrouwen op mijn eigen intelligentie, om zelf een weg te vinden.

Een van mijn grootste doorbraken was via NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren), waar ik voor het eerst concreet leerde hoe je angst overwint. Ik stortte me hier volledig op en werd gecertificeerd coach en trainer. In deze tijd leerde ik nog meer stromingen binnen zelfontwikkeling en spiritualiteit kennen waarmee ik mezelf bleef ontwikkelen. Ik had mijn pad gevonden en kwam tot een groot inzicht: voor elk probleem kun je iemand vinden die er alles vanaf weet en als ik van hen leer, dan kan ik het probleem ook overwinnen.

De vraag is dus: Ben jij bereid om alles te leren dat nodig is?

De oplossing voor angst en paniek is hier

De wetenschap weet al decennia hoe je mensen van paniekaanvallen afhelpt. Ik was zo verbaasd toen ik daar achter kwam. De wetenschappelijke methode sloot naadloos aan bij wat ik zelf had uitgevonden. Waarom had niemand mij dat ooit verteld?

In mijn trainingen en coachingssessies hoor ik constant dat mensen niet weten hoe ze paniekaanvallen moeten overwinnen. Zij hebben het ook niet geleerd van hun artsen, psychologen of psychiaters.

Ik zeg: genoeg. Het is belachelijk dat zoveel mensen nog met deze problemen rondlopen, wanneer de oplossing daarvoor bekend is. Intelligente, gemotiveerde mensen die dolgraag weer hun leven terug willen en er alles voor over hebben, kunnen er gewoon vanaf komen. Er is niks mis met je, je bent niet kapot, je weet gewoon nog niet hoe je paniekaanvallen overwint. Je bent nog niet bekwaam. Wanneer jij begrijpt hoe paniekaanvallen werken en de juiste vaardigheden ontwikkelt, kun jij het ook overwinnen.

Kun jij paniekaanvallen overwinnen?

Mensen maken zich vaak zorgen of ze er ooit vanaf zullen komen. Paniekaanvallen overwinnen is niet iets dat je in één keer bereikt, het is een proces. Wat bepaalt of jij paniekaanvallen kan overwinnen is of je ‘ja’ kan zeggen op deze vragen:

 • Kun jij nieuwe dingen leren?
 • Kun jij groeien en jezelf ontwikkelen?
 • Kun jij oefeningen doen en daar beter in worden?
 • Kun jij je toewijden, vallen en weer opstaan?
 • Kun jij reflecteren en oude ideeën loslaten?

Dan kan jij met genoeg tijdsinvestering paniekaanvallen overwinnen.

Het groepstraject Paniekaanvallen Overwinnen

In het diepgaande en intensieve groepstraject Paniekaanvallen Overwinnen leer je alle ins and outs over hoe je van paniekaanvallen en angst afkomt.

Diepgaand betekent dat we niks simpeler maken dan het is. Intensief houdt in dat je beseft dat er werk voor je te doen zal zijn.

Met een groep gemotiveerde en hoogopgeleide mensen zal je ontdekken dat angst en paniekaanvallen een stuk anders werken dan je dacht. Je gaat zien wat de diepere lagen zijn onder angst en wat je daaraan kunt doen. Door het met anderen te doen, zul je ervaren dat je niet de enige bent en zal de steun van de groep je helpen om je angsten, onzekerheden en emoties te omarmen wat enorm zal bijdragen om je paniekaanvallen te overwinnen.

Het zijn 9 avonden om 19:00 uur via Zoom. De calls duren anderhalf tot twee uur.

 

Dit is voor jou als:

 • Je last hebt van paniekaanvallen, je nog bang bent voor paniekaanvallen of je hebt inmiddels geen paniekaanvallen meer, maar ervaart nog veel angst
 • Je bent gemotiveerd om alles aan te gaan dat nodig is, ook als het moeilijk of eng overkomt
 • Je bent goed in zelfreflectie en kan zelfstandig werken
 • Je bent bereid om te delen in een groep
 • Hoogopgeleid denkniveau is voor jou makkelijk te volgen (hbo master+)

Dit is niet voor jou als:

 • Je wil dat iemand het probleem voor jou oplost
 • Je wil dat iemand je stap voor stap aan de hand neemt
 • Je niet goed bent in reflecteren op wat je leert en wat het betekent voor jou
 • Je niet mee durft te doen in een groep
 • Je meer dan één soort medicatie gebruikt tegen angst

Inhoud van het traject

Een greep uit wat je allemaal zal leren:

Hoe paniekaanvallen precies werken en wat je eraan kan doen

Paniekaanvallen werken altijd in een bepaald patroon. Dit heeft te maken met je gedachten, overtuigingen, doemscenario’s en hoe je met je emoties omgaat.

Hoe je angst voor de angst overwint

Angst voor de angst is één van de kernproblemen bij paniekaanvallen. We besteden veel aandacht aan alle manieren waarop dit voorkomt en wat je eraan kan doen om dit te overwinnen.

De boodschap van angst begrijpen

Angst heeft een functie. Wat probeer het je te vertellen? Er is altijd een boodschap en wanneer je daarnaar luistert, voel je je beter en kan angst weg.

Kracht door self-care

Wanneer je self-care goed is, voel je je ook goed en neemt angst normale proporties aan. Je leert hoe self-care zorgt voor kracht en hoe angst je daar zelfs bij kan helpen.

Antwoorden op je vragen

Door jarenlange ervaring heb ik alles al een keer gehoord. Je krijgt antwoord op al je vragen en concrete stappen om echte verandering teweeg te brengen.

Hoe je rust vindt

Opgebouwde spanning moet uit je lijf om tot rust te komen. Hier zijn verschillende oefeningen voor die je het hele traject zal gebruiken.

En nog veel meer

Je zal veel meer leren dan hier in woorden gevat kan worden. Dat is de beste vorm van coaching, het gaat om jou, de uitdagingen die je tegenkomt en de manieren waarop je die kan overwinnen!

Praktisch werken

De sessies zullen praktisch zijn, zodat je merkt dat je er ook echt wat aan hebt. Tijdens de sessies nemen we tijd om concreet te kijken naar waar deelnemers mee zitten. Waar we dan naar kijken:

 • De verklaring waarom dit probleem zich voordoet
 • Zijn er anderen met een gelijksoortig probleem?
 • Een praktische oefening om dit probleem aan te pakken

Wat maakt deze training zo krachtig?

Na jaren er zelf mee geworsteld te hebben en anderen te coachen, begrijp ik nu hoe het zit. Ik hoef niet meer hoef te hopen of ik iemand kan helpen. Ik weet dat ik mensen kan helpen. Deze methode is bewezen, door mijzelf en door de wetenschap.

Één van de grootste obstakels waar de meeste mensen tegenaan lopen bij het proberen hun paniekaanvallen te overwinnen is dat ze niet weten hoe je het aanpakt. Er is geen plan, geen richting en daardoor geen vooruitgang.

Dit is één van de beste training in Nederland die je kan volgen. Je krijgt een plan, een aanpak, een weg naar vrijheid.

Wat mensen zeggen over trainingen van Paniekaanvalvrij

 

“Wat fijn om iemand te ontmoeten die het begrijpt!” – Ingrid

“Ik was bang dat ik vast zou blijven zitten, maar dankzij jouw duidelijke uitleg ben ik er eindelijk vanaf gekomen!” – Thomas

“Ik heb al jaren met dit probleem rondgelopen en niemand kon me helpen. Jouw training was een verademing en ik heb er zelfs om kunnen lachen. Sindsdien gaat het veel beter.” – Simone

“Ik heb veel psychologen gezien, maar toen ik bij jou kwam werd het me pas duidelijk. Jij hebt me meer geleerd dan al die psychologen bij elkaar.” – Anton

“Ik had van alles geprobeerd, maar niets werkte voor me. Jouw uitleg en tools waren echter zo effectief dat ik eindelijk mijn leven weer terug kreeg.” – Michelle

*Testimonials zijn verkort en aangepast voor leesbaarheid

Alles wat je krijgt

 • 10 Zoom sessies van 1,5 tot 2 uur
 • Opnamen van alle sessies
 • Toegang tot de videocursus ‘de hele methode’ met 60+ video’s
 • Een jaar lang twee keer per maand vrijblijvend spreekuur voor vragen
 • Manual met theorie, oefeningen en technieken
 • WhatsApp groep met alle deelnemers en ik voor vragen en support

Aanmelding en selectie

Voor deze training gelden strenge eisen voor deelname. Dit is om zeker te zijn iedereen genoeg aandacht krijgt en dat deze aandacht ook voldoende voor iedereen is. We selecteren op motivatie, zelfstandigheid en zelfbewustzijn.

Klik hieronder om naar het aanmeldformulier te gaan.

Aanmelding Paniekaanvallen Overwinnen 

Dit is de eerste versie van deze training, daarom krijg je een pilot korting van 50%.

De ervaring leert dat niet iedereen klaar is voor een traject zoals deze en daarom werken we met een selectieproces. Kies hieronder het pakket dat het best bij je past en klik op de knop eronder. Je gaat dan naar een vragenlijst waarmee we je een beetje leren kennen. Op basis hiervan kiezen we de eerste 16 mensen uit die geschikt zijn. We selecteren niet op basis van hoeveel angst je ervaart, alleen op basis van motivatie, zelfstandigheid en compatibiliteit voor de groep.

Denk jij dat dit helemaal bij jou past, laat dat dan vooral blijken in je aanmelding. Meld je hieronder direct aan.

Data: 24 april, 1, 8, 15, 22 mei, 5, 12, 26 juni, 10 juli | 19:00 | Online
Max deelnemers: 16

Deelname

995

Eenmalig
 • 9 online sessies
 • Opnamen
 • Videocursus met 60+ video’s
 • Manual met theorie, oefeningen en technieken
 • Whatsapp groep met deelnemers en Mike voor vragen en support

Prijs normaal: €1995

Deelname Plus

1750

Beperkt beschikbaar!
 • Alles van gewone deelname
 • Extra: drie 1-op-1 sessies

Prijs normaal: €2945

Dit is wat anderen zeggen

Lees de laatste reviews.

ManonAmbtenaar

Psychologen kijken in mijn optiek vaak naar het verleden, benoemen je paniek als angststoornis en kunnen je medicatie voorschrijven om de angst te onderdrukken. Mike wil het patroon van paniek juist doorbreken, angst toelaten en je laten denken in mogelijkheden en kansen. Zijn manier van coaching is voor mij de juiste weg geweest om een krachtiger en weerbaarder mens te worden.

AbdelKredietspecialist

Ik kwam met verschillende angsten naar Mike toe. Wist me geen raad meer en dacht werkelijk dat mijn leven over was. Mike heeft mij technieken geleerd om te dealen met de angst voor drukke ruimtes, angst om de winkel in te gaan, autorijden, derealisatie en depersonalisatie. Voor sommige zaken heb ik nog wel eens angst, maar ik kan er nu mee omgaan. Ik ga weer zonder angst de supermarkt in, rijd auto, kom op drukke plekken en kan omgaan met nare gedachten (die helemaal niet naar hoeven te zijn).

MadelonPsycholoog trainee

Ik had last van langdurige angstklachten, die constant aanwezig waren. Bij Mike kreeg ik het gevoel van volledige begrip door zijn eigen ervaringen. Hij gaf duidelijke uitleg hoe angst werkt en wat er nodig is. Het waren fijne gesprekken met herkenning en goede uitleg. Aanvullend op de persoonlijke sessies was er ook de mogelijkheid om in de groepssessies vragen te stellen.

AnnebelMaster-student

Bij een psycholoog werd ik vooral geholpen door middel van mindfulness en ademhalingsoefeningen. Waar angst echter vandaan kwam begreep ik nooit, waardoor het iets ergs bleef in mijn hoofd. Dankzij Mike heb ik inzicht gekregen in wat angst en paniek is. Ik leerde dat het oké is om angst en paniek te hebben, dat het niet gek of raar is, dat er niks mis met me is en dat het niet weg hoeft. De paradox is dat je dat rust ervaart. Als ik naar mijzelf kijk 2 jaar geleden en nu, heb ik enorme stappen gemaakt en doe ik dingen waarvan ik toen dacht dat ik het nooit meer zou durven of kunnen.

CharlieOndernemer

Mike heeft geprobeerd de formule van paniek en angst te kraken. Dat is hem gelukt ook. Ik had al meer dan 10 jaar last van paniekaanvallen, maar de uitleg die ik van Mike kreeg over angst, was 'mind-blowing' en gaf mij hoop. In de sessies bespraken we samen schaamteloos al mijn gedachtes, en leerde ik oké te worden met wat ik voelde en dacht. Kleine disclaimer: het is hard werken, het gaat niet vanzelf. Maar als je simpelweg volhoudt om Mike's technieken je eigen te maken, dan krijg je er een ongekende vrijheid voor terug.